2025 4

 

In 2025 organiseren we voor de dertiende keer de Noord-Hollandse Modelspoordagen  Er worden modulebanen opgezet door de vier organiserende verenigingen en diverse andere banen, demonstraties, lezingen en stichtingen zijn te bezichtigen en bezoeken op onze beurs. Uiteraard is er ook weer een grote ruilbeurs. Er zijn op dit moment onderhandelingen gaande met een deelnemer uit Duitsland en ook onze deelnemer uit BelgiĆ« zal weer aanwezig zijn, uiteraard met een andere baan. Het evenement is rolstoelvriendelijk.

 

Parkeren rond de school is door drukte vaak niet meer mogelijk. Wij verzoeken bezoekers dan ook om gebruik te maken van het P&R Transferium Bergermeer op minder dan 5 minuten lopen van onze entree. Parkeren is daar gratis. Ook op bedrijventerrein West Vleugel is voldoende parkeergelegenheid.

 

Vanaf station Alkmaar bereikt u de school met buslijn 165 van Connexxion. U moet uitstappen op halte Robonsbosweg. U kunt ook gebruik maken van buslijn 166 van Connexxion. Stap dan uit op bushalte Hogeschool Alkmaar.

 

De organiserende verenigingen zijn;

 -  Alkmaarse Module Groep "Het Waeghspoor"

 -  Modelbouwvereniging Waterland

 -  Model Spoorclub Alkmaar

 -  Westfriese Modelspoorclub

Alle info over de gasten en de gastbanen van dit jaar vindt u hier

 

amr2