Op veler verzoek is Fantasia Zoo ook in 2019 aanwezig op de NHMD. Ook als u deze baan al eens hebt gezien is het bekijken meer dan de moeite waard, er zijn zoveel details te ontdekken en de baan wordt doorlopend vernieuwd.

191

 

192

 

 

Ook de prachtige smalspoorbaan van Huub Cörvers is weer te bewonderen. Hierin zullen enkele nieuwe modules "Zurück nach Damals" te bewonderen zijn.

1911

 

1912

 

Ook Kees Gorter is weer van de partij in 2019, ditmaal met een modulebaan gesitueerd in Beieren aan het eind van de vorige eeuw. De specialiteit van Kees, het nabouwen van de originele bebouwing, is ruimschoots te bewonderen en dit alles in schaal N.

1921

1922

 

 Rob Mooij

Rob zal zijn nieuwste creaties tonen waar weer van alles draait en beweegt.

 

a4

 

Oma Els en Opa Bert

 

Het van de tv bekende locomotiefje waarvan we de naam niet mogen noemen is weer aanwezig zodat de kids naar hartelust rondjes kunnen rijden. Ook zijn er weer baantjes waar de jeugd het machinistendiploma kan behalen.

a1

 

a3

Voor het eerst te gast in 2019 is Modelspoorgroep De Nieuwe Waterweg. Een bijzondere groep, bestaande uit personen met een grote passie voor modeltreinen. Deze groep gaat in één van de gymzalen een grote modulebaan opzetten. Voor info klik hier

 

ww1

 

ww2

 

ww3

 

ww4

 

Lezingen 

We zijn weer bezig met de voorbereidingen van een aantal lezingen. Details  hiervan zijn nog niet bekend. En de lokdokter is aanwezig. Heeft u een "zieke" locomotief? Kom gerust bij hem langs en aangezien er geen ziekenfonds is voor locjes is een consult gratis....

a2